Prva "ekspanzija", odnosno Breakdown, je klasični DLC, rasturačina koja te testira do kojeg levela možeš preživjeti i slično. To me nimalo ne zanima i preskočio sam ga.
Ali drugi nadolazeći DLC Lifeline je ekspanzija, nastavak na priču u ulozi vojske što me itekako zanima i kupi ću ga. Bit će oko 6-7€, ne vjerujem da će biti više.
Na ova tvoja pitanja ne znam odgovor, ali sa DLC-om Lifeline dolazi i patch gdje će se između ostalog moći spremati ruksaci i namirnice u vozila i to će biti super, potpuno realno i čudi me što to nisu odmah uveli. No dobro.
I meni također smetaju neke sitnice kao što si i ti napisao, ali što ćeš, svaka igra ima neke svoje mušice, "zašto ovo, zašto ono" i slično.
Pratim površno Undead forum ali nisam primjetio da netko spominje neke revolucionarne promjene osim tih spremanja stvari u vozila. Osobno nebi ništa ni volio da previše mjenjaju, ovako mi je super.
- Kako ćeš kuću lockat/blokat kada recimo, zombiji stalno provaljuju i uništavaju sve ispred sebe.. Tako da bi kad-tad tu kuću uništili..
- Pa meni je ok kad me netko iz komjunitija zove da ga idem spasit ili da je opazio opakog zombija kojeg treba ubit. Mislim, nakon nekog vremena bude monotono, ali što ima veze, da je to "u stvarnosti", također bi svako-toliko netko upadao u nevolje ili bi se tamanili opaki zombiji..

- Ovo što kažeš je fora, kada bi bilo moguće da lika kojeg pozoveš da ide sa tobom po stash i da također nosi jedan ruksak.. Probao sam pokupi ruksak i zatim se prebacit na drugog lika pa da i sa njim pokupim ruksak, no nije moguće. Ruksak padne na pod, znači, moguće ga je nositi samo sa likom s kojim trenutno igraš. Tko zna, možda je i to sređeno u Lifeline-u, no nije ni bitno kada će se moći spremati u auto.