patch je veoma dobro došao i nadolazeći također. jako se veselim prvoj i drugoj ekspanziji koje još ne posjedujem.
pošto se još borim kod town halla u centru grada i vjerovtno mi slijedi misija za glavni most. zanima me dali će u glavnoj igri i ekspanzijama biti neke bitne stvari promjenjene ili već jesu kao što je(a spominjano na forumima od undead labsa) prebacivanje loota ili torbe u vozilo kako bi natrpali auto sa namirnicama a ne jedno po jedno vozili u bazu te dali se može poslat više od 1-2 lika na neko mjesto po staš tj. loot. ili npr. pozoveš lika da ode stobom po staš pa i on nosi i zajedno odete u auto.
par sitnica koje me smetaju je nepotrebno upadanje u nevolje od strane likova iz baze koji neznaju šta sa sobom preko dana pa me zivkaju da odem ih spasit ili roknut nekog super zombija. te zašto ako je kuća očićena nemože ju se lockat blockat da se više tamo zombiji ne nastanjuju. bilo bi super kad mi se moglo neograničeno kupovat outposti koji lockaju kuću...
naime nisam regan. na Unden labs forumu ali vidim da su neke teme postavljene i da na slićnim i rade itd. dali ima takvih promjena u expanziji?
pozz svim fanovima SoD-a! neki dan sam igrao 2 dana u komadu i guštao se i prelazio sve itd. ulg. oći mi ispale ali je igra zarazna i dobra te jako obećavajuća