Vratio se razmetni CD, stavio sam korak do Maxa sve i radi, ali ... uvijek postoji neki je.... ali. Sve ide, odpeljal sam dvije staze bez greške i dva puta pokrenuo game i odpeljal te dve iste staze, a onaj ali se odnosi na to da su sjene crne, nema kak' bi se reklo transpirasija. Sjene nisu prozirne već crne kao mrkli mrak. Stavio ja brigtness na max u gameu, na monitoru i još našiljio contrast na monitoru nema, banana, sjene su crne. Dakle one trke po šumi su izvan upotrebe. Ali napredak je ostvaren stvar za sada dela, nije baš kak' treba ali dela. Nego ipak mislim da će stvar riješiti EA sa zakrpom, ATi je napravio svoj dio posla (tak mi je i Q3 do zakrpe bio crn kak sami vrag). Mi smo kao i obično napravili nauku od jedne beskorisne stvari kao što je kamikaza vožnja u N4S: HP2 ali ipak tako se uči. Slučajno prisloniš lemilicu bočici punoj tuša i iskoči kapljica tuša van i tako je nastao ink-jet pisač. Nije zezancija, ovo za ink-jet, u Canonu kažu da je fakat tak bilo (pa piše u BUG, tko ima kaj onda sumnjat

). Možda i mi jedan dan tak neš nađemo, eto ja mislim da sam našao metamorfa 8500 u FireGL. NARAVNO DA ME INTERESIRAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!