@Daniel
Aleluja... cudi me kako to vec nisi i ranije otkrio, posto se cesto muvas u blizini!
Nakon sto sam ja prvi put pohodio repetotor i prosao kroz vinograde iznad Vidovca, ni jednom se poslije toga nisam spustio cestom.
Nema sanse da to više propustim
btw.
danas sam vec u 7h penjao, nigdje nikoga, milina + vrijeme je na kraju ispalo odlicno, bolje od svih i najoptimisticnijih prognoza (bez vjetra, nije bilo vruce i od kise ni K).
Jedino sam se sjebao kad sam isao Leustekom pa kod bivseg mostica - "sadasnje dvije usduzne uske daske" - prelazivši preko s blatnim gumama, propali su mi kotaci izmedju tih dasaka a straznji je mjenjac samo zafijukao.. spigao se prema gore ko repa

malo sam ga poravnao rukama i vozi dalje.. ali vise nije isao ispod trece brzine. :mrgreen:
Dolje guštanje po 52.. za moje pojmove baracuda je malo previse nalizao stazu, nema vise nekih cari.
voznja uz greben je postala kao autoput, a ona kompresija pri kraju (s kanala desno - gore po uskoj zemljanoj strmini) je totalno ogoljena, nema vise na vrhu granja koje se fino razmicalo kacigom