Kao sto naslov kaze, ne mogu se logirati u user sucelje routera, jer unatoc ispravnom username-u i passwordu-u dobijam "User Name and Password are not valid", sto mi se cini gotovo nevjerojatnom greskom posto su user/pass ispravni.
Problem je nastao kada mi je net prilikom surfanja odjednom prestao raditi.
Odem u default gateway jer sam primjetila da mi se nekada dogodi da se iz nepoznatog razloga konekcija jednostavno prekine i potrebno je ponovo upisati user i pass za pristup maxadslu i ponovo konektirati. Mislim si da je opet isti problem. Odem na default gateway adresu, ali se ne mogu logirati.

...cudno posto su user i name sacuvani unutar firefox postavki te sam se jos prije koji dan bez problema logirala.
Racunam nesto se dogodilo sa passwordom pa ga prepisem direkto sa routera (serijski broj sa routera je pass) ali opet javlja istu gresku.
Iskljucim sve i resetiram router na onu rupicu pa ponovo probam...opet nista.
Spojim router na laptop na koji nikad nije bio spojem, i opet dobijem istu gresku.
Ne znam dali je bitno, router je spojen na racunalo LAN kabelom.
Nije mi jasno sto se moze routeru dogodit da mu se vise ne moze pristupit sa njegovom osnovnom lozinkom? Dali moze neki malware mozda ju promijeniti ili slicno?
Inace mi se cini da je router sto se ostalog tice ispravan jer one lampice sve svijetle kako treba, osim jedna koja bi se i inace upalila tek kada se uspostavi veza.
Sto bi moglo bit rjesenja problema? Imate kakve ideje?
Ljudi, Tnx puno na pomoci.
Edit:
Nasla na netu da probam ovo, kao da se radi o administratorskom pristupu:
username: admin ili administrator
password: !tc0MhtSERIJSKIBROJROUTERA, tj. u mom slucaju !tc0Mhtxxxxxxxxxxx
Opet isto: "User Name and Password are not valid".