Ja mislio sad će doći jedan prijedlogić kad ono 10-ak

Sleeping dogs sam probao, na malo lošijem kompu, super je grafika, iako mi ima, ajmo to tako reći, malo komandi, možda jer sam navikao na GTA u multiplayeru (RPG serveri), pa mi je ovo sve previše simple i tako to, ali igra kao igra izgleda fantastično. Ne znam jel uopće postoji multi za to !?

Far Cry sam igrao malo koliko mi je komp dopuštao, i zaista je jedna od najboljih igara koje sam probao, pogotovo što se tiče pucačine, jer je posebna zbog te Afrike i svega ostaloga što se rjetko viđa u ostalim toga žanra.
Tomb Raider bi svakako probao ako je zaista dobar, ako ništa, cura će se naigrati

Saints row sam isto probao, fora je igra, dobra je grafika, ali nekako mi nije ništa više od toga, možda sam blesav, ali djeluje mi predječje
Što se tiče ovih ostalih posebice ovih "GTA klonova" čuo jesam za njih, ali nisam ih proučio, tako da ću to sigurno sagledati.
A vezano za "čudnovate zvijeri i slično", nisam rekao da ih totalno ne volim i da ne bi probao neku dobru, ali sve one više strategije igre i gdje dosta vremena provodiš razmišljajući mi nikad nisu bile interesantne, posebice mislim na dotu, lol, wow i sve te poznatije takve vrste igara, iako iskreno, nisam nikad ni probao igrati, totalno su mi neprivlačne, ali ove bi mogao pogledati kakve su, ako ništa opet preostaje lijepšoj polovici da ih igra, pošto se buni kad kažem da ne želim te igre na komp haha
CS:GO svakako mislim uzeti jedan steam. Koliko je ono točno cijena i što sve dobijem njime, nisam nikad uzimao, iako sam igrao CS 1.6 preko 2 godine

?