@friper
Ako MSI nije raspoloživa ubaci se XFX 270 i uštedi dodatnih 40kn, njegova konfiguracija sa lošijom pločom je skuplja 100kn, ako ide na zamjenu za kvalitetniju ploču, to je dodatnih 200kn, tako da u konačnici mora platiti 300kn više s istom pločom!!!!!
S druge strane konfiguraciji koju sam sastavio ostavlja 300kn prostora za bolji hladnjak nego je LCC, tipa CM212EVO/Zalman Optima, osobno, za FX6300 ne bi gledao ispod ta dva hladnjaka, ili ostavlja prostora za dodatnih 4GB DDR3 rama ili još bolje 1 plocicu od 8GB jer je jeftinija...
UZI daje 2 godine jamstva na sve komponente, dok u konfiguraciji koju sam sastavio ima jamstvo na napajanje i grafičku karticu 24 mjeseca, na procesor, ploču, HDD 36 mjeseci, a na memoriju 10 godina!!!...prođe jeftinije i dobije više jamstva...
BTW. gdje si izvukao podatak da je
Seagate duplo brži disk? pogledao sam par testova i nigdje ne vidim duplo veće brojke, prije bih rekao da je Seagate nezamjetno brži disk, i sumnjam da bi vidio razliku između ta dva diska in RL, tako da bi svakako išao na
Toshibu zbog godinu dana dužeg jamstva.... molim te linkaj mi gdje si vidio da je Seagate duplo brži i uvjeri me u suprotno..
.Dostava nije 70kn, već 40kn, krive informacije pišeš!