Pozdrav!
Evo sam presao sa Win7 na Win 8.1pro i gotovo odmah pozalio. Sve instalirao i podesio kako želim i sada se pojavilo sranje da kad idem odraditi restart ili ugasiti računalo dobijem odjavni ekran ali sa nekim sranjem i neće dalje dok ne kliknem shut down/restart anyway.
Problem se sada počeo javljati i da kod podizanja windoza ne želi podignuti sve programe koje bi trebao odmah krenuti s radom već ga moram po par puta restartati da uhvati sve potrebno i normalno odradi podizanje. Ima li tko ideju zašto se to desava. Nekako imam filling da mi se sve to počelo dešavati nakon update ali nisam 100% siguran. Malo sam gledao ne netu i dosta se ljudi žalilo na ovo ali nitko ne opisuje kako ga rijesiti. Pa nije valjda da ću morati novu instalaciju raditi.
Nisam naveo da je migracija na Win 8.1 pro napravljena zbog kupovine ssd diska samsung evo 840 i nakon instalacije windowsa još pokrenut samsungov program za optimizaciju.
Osim optimizacije za ssd napravio sam i po uputama sa ovog foruma male preinake i na samim windowsima za boljei radi i zdravlje ssd pa sad ne znam dali je i to moglo možda nešto zbrkati pravila rad. Znači radio sam po
ovom i
ovome tutorialu i nisam bas sve pogasio ili popalio procese. Za neke sam mislio da su nebiti ali tko sad zna.
Evo i slike šta mi se pojavi pri pokušaju gašenja ili restarta.
Edit : Nekako mi sve smrdi da će ići nova instalacija :-((