View Single Post
Staro 28.04.2014., 22:24   #6040
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor dadosbcro Pregled postova
Nisam se susreo sa navedenim Athlonom pa ne mogu sa sigurnošču tvrditi hoće li biti bottlenecka od strane CPU-a, nadam se da je kolega iznad imao istu/sličnu kombinaciju kada je tako siguran da neće...imao sam Phenoma II X4 965@4.0GHz koji je fajn brži od tvoga athlona, zamjenio sam ga za FX8320 koji je OC@4.4GHz i HD7950 puno bolje radi sa FX-om nego phenomom
Pa naravno da ti je bolje radilo Bože moj, što je jači procesor i grafička to ćeš imati bolje performanse. Mene svi odbijaju shvatiti

Ja samo kažem da može imati više nego igriv framerate u većini igara sa već postojećim procesorom. Tj. da će veliku većinu igara moći igrati na max postavkama ako kupi jaku grafičku karticu. Dakle da će moći još uvijek itekako uživati u igrama i super grafici i sa već postojećim procesorom (i po 100ti put: u ovo objašnjenje ne ulaze bf4 i sl. igre, ili npr. crysis 3 koji je dio serijala od kojeg je svaki nastavak doslovno ubijao najnovije komade hardware-a iz svog vremena, a kamoli neće nešto starije).

Normalno da će svaki noviji/brži/"višejezgreniji" procesor biti brži u igrama i da će dobiti veći framerate. Stvar je samo u tome da nije potrebno, kao što nije ni potrebno i većini igrača (bili oni to spremni priznati ili ne), imati 80 ili 120 ili 200fps-a. Ja sam iskreno jako zadovoljan sa svime što ide preko 60 fps-a, a zadovoljan sa svime preko (konstantnih/kvalitetnih/bez velikih dropova) 40 fps-a. Naravno to je moja osobna preferencija, a sad ako to askip-u ne spada u zadovoljavajuće igranje - onda će mu za dobar dio novih igara trebati jači procesor.

I dajte nemojte mi sad nešto početi pričati o multiplayer pucačinama u kojima ste svi toliko dobri da igrate neusporedivo bolje na 200 fps-a nego na 100 i sl.

Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 28.04.2014. u 22:36.
Igorr je offline   Reply With Quote