View Single Post
Staro 27.04.2014., 20:07   #37913
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
ranac, zmije, trekkeri, sad u zubima masni krekeri

elem,

u kući mi je više-manje neki red: imaš oprat prozore, prašinu usisat, oribat podove, sku'at 'ranu, bacit se na forum, zavalit se u krevet uz ju-tjube i pinkB, zahrkat, oprat zube, plaknit se ispod pazuha, obrijat...ali čim glavom izvirim van, heto ti svega...ali komandosi su uvek na folu: "be prepared"

1. uspon standardno zabavan uz Saleta i njegov lanac (šifra je samo ga pitajte: "Sale, kaj ima?"; obavezno pitanje nakon blatnog uspona )

2. lOOgarnica i opet smo zasjeli k'o na Baščaršiji...izredala se 2 godišnja doba dok smo se nakanili krenuti...ja 2 puta zakunjo, Kona Bro isto odspavo, a u dokolici je počeo i da čita cjenik...više smo ispucali sve teme sa debljinama šarafa, konusa, brtvama, pinovima pedala...pozdravismo Sileta i Crocusa i hajmo na 52. Nisam je vozio metar vremena, pa hajd rek'o: kud svi, tu i mali Mujo...još svježe infose dobili od Crocusa koji je jučer vozio...veli zabavna.

3. spust (Sale, Kona Bros, Rebbit i ja): oblačimo se mi kod kućice kad ono eskurzija raje, tinejdžera od 25 do 40 godina...2 razreda, idu oni niz stepenice i pitam ja kolovođu da đe će (žemska)? Veli ona: pa neznamo negdje dole, reko: nemoj molim te samo pravo, hajte vi dole levo i pokažem im stazicu prema lOOgarnici i tako beše, uf...jer bi nam taman trasom išli, a onaj prvi dio mi je baš merak .
Opremismo se i k'oda su nas ose izbole, udarili po gasu...cesta, stepke...kad ono 6. Lička odozdo...na bremze...vičemo Sale i ja ostalima...raja je bila strateški raspoređena sa desne i leve bande a 'ko je vozio zna kaki je taj dio i sad pika Sale napred liniju, ja pratim i samo u jednom momentu kad je prošo zadnje ljudsko biće Sale stisne warp i kako je bilo čupavo baci ga na levu liniju i ono korjenje (prava linija je desna u srednjem delu) patuljci mu dižu zadnji u zrak (znate kaka je strmina tamo) i on na prednjem točku odveze nekoliko metara...to još nisam vidio, talas odradio...patuljci se umorili i vraća se Sale na oba točka (kommando style-"be prepared")...kako mu je bilo...zna on pa ga pitajte

Ne'ko je negde spomenuo kako zmije ne tamane mišove pa su se oni zgrozili na to i sad imamo mišju groznicu, a to je zato što (jedan mogući scenario) patuljci sada treniraju zmijice od malena, znači dok su još ko oni male, da nam se kače na žbice jer su tanke i lako se uvuku u obruč pa da nam cvikaju zračnice...ispustio ja danas pritisak na manje od 2 bara, reko blato je...i pogazim ono kamenje gore, preskako gdje god sam mogo i doskako do daska i dođemo mi na kraju kamenjara...ono cuga+pljuga kad samo šššššššššššššššššššš. ode zadnja, a baš mi je bilo dobro, tj dosada sam furo na cca 2,5 bara, ali ovo niže je baš zabavno ali nije medo-frendly, ipak ja sa opremom imam cca 100kg pa eto škole
Na mjestu gde sam menjo gumu, bilo je još bajkerskih tragova, tj. onih gumica koje drže smotane zračnice, Vuco zna koje je to kamenje
Dalje je blatno malko više, na strminama sklizavela samo takva...Hans napred je poezija, ali iza mi queen pleše, kao da je "dancing queen", a ne rubber.

...0 killed today, God.

@ Omerta, ranac:

1. najvažniji je korak, prvi korak: skupiti pare (500-800 kn)
2. odrediti potrebni volumen (20-30L za bajkerske potrebe)
3. gledati bike friendly modele
4. pohvalit se slikom na forumu

Moj lični izbor je ovaj.
Ja ti imam ovaj fol kad je u pitanju pcE raja: snimim, probam, skupim € i kupim.

Probo sam ovaj kod Nika, imaš ga na leđima a on se sam nosi, bukvalno sam taki osećaj imo. Dok ga neuzmem imam vaki, raja zna kako ga oblačim, rain-cover ne vredi ništa, pretinci ono...odšile se kopče...cifovi bježe...40 evrova.

Zašto 30L? Ovo ja nosim na Sljeme: ff kacigu, duge dh čehla sa jastučićima sa strane, šinove, štitnike laktova, majicu, šuškavac, novčanik, 3 mobitela, rambo alat, topeak bike alat, pumpu, zračnicu, zip-ties 10 komada (veće, manje), set za krpanje, prvu pomoć, kapu, bocu plastičnu od 1,5l za vodu, rukavice, bananu, keks, 2 čokse, ključeve od kola i kuće...taHman stane

vozdra raja,

Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 27.04.2014. u 20:15.
Irvin je offline   Reply With Quote