Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 11.08.2005., 01:13   #3074
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Talking buuuurrrp

Daklem braćo po apetitu vratil sam se z mora.

Rezime?
Tri roštilja
1. Domače pečenice, kila mljevenog u pljeskavicama, piletina

2. Kila i pol mljvenog vu čevapima i pljeskavicama, 4. koma šnicle od svinjskog buta

3. Pileći batci, zabatci i krilca, domaće
pečenice.

u međuvremneu rižoto s piletinom sa šafranom i curryem,

oslić s restanim domaćim krumpačem

: nuts :

i mao upozorenje na nagovor frendova smo stali u lici u VIli Velebita ( prvi grill nakon Borja) i zeli "šiš" ćevape ( janjetina je bila neka košćata.)

Pitamo konobara kolko doijemo u šišu ovaj ipspali 5 - 6 i fino mi zeli 4 komada, kad ono ne rdi se o 5-6 štapova neg o 5 čevapa kaj su poprek nabijeni na štap a mđu njima komadi špeka, luka se dobije jedva za pol prvog, naručimo još i kad ono porcija od pol ( ako tolko) glavice luka 8kn!!!

Ukratko tad su shvatili zakaj sma im govoril čekate do Zagreba ili do Karlovca pa bumo tam do lokalnog šipca al ne oni su bili pametniji, još su htjeli zet kilu janjetine al kad su videli kaj je ekia za susednim stolom dobila su odustali ( 90 deka kostiju i 10 deka mesa).

Vu Petak opet bežim idem u Pulu na Summer rock revolution festival ( Viva la Pola) pa bum ljubaznom čoveku u fast food reka prenjel pozdrave tam je specijalitet dupli chizburger , XXXL žemlja dva komada mesa i bager priloga, jasno sve svježe. sve to za 32kn, : nuts :
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote