Ne razmišljaš ti krivo, već dapače, tako i treba postupiti.
ALI...
Na kraju sve sve svodi na to da ti seller treba ili poslati drugi item ili dati povrat novca. To što je on razbio item, po meni nema nikakve veze. On je platio item koji je trebao odgovarati za njegov mobitel, pokušao ga je staviti i item je puknuo ne njegovom krivicom.
Druga stvar da smo u RH, ali slanje u Kinu, čekanje iz Kine, treba proći par mjeseci za sve to, ako uopće i završi pogodno za kupca..
I zato sam bio napisao, da bi se izbjegle nepotrebne komplikacije mogućeg vraćanja itema, natezanja sa sellerom i slično, napravi se onako kako sam objasnio. Jer na kraju se ionako sve svodi na POVRAT novca ili SLANJE drugog itema.
Znači nikog se nije zakinulo. Već realno ako ćemo gledati, ovdje najviše pati kupac koji je UNAPRIJED platio item, dobio NEISPRAVAN i još kupio original radi čega je potrošio kudikamo više novaca..
Glumatanje sa prevelikim poštenjem ne prolazi uvijek kako treba. Naravno da sam za poštenje i naravno da nikad nebi tražio povrat novca za item koji sam dobio i koji mi odgovara, jer čemu onda to? Nema smisla.. Ali u njegovoj situaciji bi postupio kako sam napisao, pa makar me na križ ovdje stavili..