View Single Post
Staro 27.04.2014., 01:15   #3415
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
eBay iskustva; pitanja i savjeti

Sam sebi pobijas izjave. Nikog ne muljas ali drugi put reci da nisi dobio item. . Pa pobogu ne kuzim,jel dobio neispravam item ? Jel vidio da ne pase? Kontaktiras sellera i napises da je krivi item i da ne pase. Ako ne zeli vratit lovu, prijavis ebayu i za par dana dobijes pare. U cemu je problem? Pa niste prvi puta kupili nesto na ebayu. Ali naravno,sad kad je taj pogresan item puknuo,sad ae trazi povrat. Ok,mozes zmuljat svasta,dobit ces novac. Ali istina jest da je kupac pokusao POGRESAN,NEISPRAVAN kakavvec item ugurati u mjesto kojem ne pase. I item je puknuo. Normalan kupac kaze,jbg,puklo i sta sad. Ostali idu izvuci lovu sad kad je puknuo umjesto da je stao kad je vidio da ne legne u utor kako treba. Seller je poslao smece od itema,ili totalno krivi item,ok,ali taj item trebas vratit u identicnom stanju ako seller zatrazi. Da ne bi kupac bio ostecen, mora ili presutit cinjenicu da je pukao,ili izmjenit cinjenicu i reci da nije dosao ili reci da je dosao puknut. U svakom slucaju ako kaze da je puknuo pri montazi nema povrata. Jel to muljanje ili ne,ostavljam drugim clanovima da prosude jer ocito ja krivo razmisljam
spawn je offline   Reply With Quote