Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Sada je malo problem slikati item jer je pukao prilikom montaze. Zato kazem da te stvari treba provjeravati prije forsirane montaze. Kazem forsirane jer item nije od stiropora,ipak je trebala sila da pukne. Imao samo dosta fejkova u rukama i bez obzira na kvalitetu ,ne pucaju samo tako. Bixsy je trebao probati,ne ide,ppslikati i poslati da to nije item kojeg je narucio. Puno puta sam dobio full refund zbog toga. Nikakva galama sta ja znam. Seller nece platit, otvoris dispute i rijesis problem.
@bixsy nisi u pravu. Kao da narucis agp grafu ,dobijes pci-e i guras u slot dok ne pukne grafa. Tek tada skuzis da je dosla pcie grafa. Greskom. Mislis da ce ti prodavac prihvatit reklamaciju?
|
Evo njega opet sa svojim izvrtanjem situacije...jesi li uopće pročitao moje postove?
Kao prvo...ma o čemu ti pričaš...kakva agp-pci grafa? Dobio sam nekvalitetan back screen za iphone 4s i ne odgovara veličinom...kopčice preširoke,gornja plastična umjesto metalne...ne priliježu u kučište i stoga je beskorisna za korištenje.
Kao drugo...jesi li ti uopće bio prisutan kad sam pokušavao umetnuti back screen da znaš koliku sam ja silu koristio ? Kako možeš tvrditi da sam forsirao i izokretati moje riječi ? Stvar koju sam naručio mora imati osobine da služi svrsi radi koje je proizvedena...ovdje je riječ o nekvalitetnom proizvodu i ne može poslužiti za upotrebu radi koje je namijenjen. A ne kao što ti tvrdiš agp-pci grafa...krivo briješ...tamo je riječ o dva različita proizvoda...znači opet izokrećeš...ovo što si naveo je besmislica.
Kao treće...nisam uopće navodio selleru da je back screen pukao...otvoren je case i čekam da se riješi situacija...bit ćete obaviješteni kako je prošlo.
Bruno...izokrenuo si puno stvari i mislim da uopće nisi u pravu. Nisam prvi put mijenjao back glass na iphone uređajima. Ovdje se kod mene pokazao problem što sam naletio na kineskog sellera koji prodaje lošu nekvalitetnu kopiju i kao takva ne služi ničemu. Njima je bitno prodati,a na kvalitetu izrade ne obraćuju pozornost. Bitno im je samo prodati...