View Single Post
Staro 25.04.2014., 23:37   #17
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Drvoje Pregled postova
Želimo
Uvaženo Trenutno kod sebe imam Prolimatech PK-1, Noctua NT-H1, Arctic MX-4. Koje bi još željeli vidjeti?

Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Jel ikad neka komponenta dobila <50%? Ne vidim smisao onda ovakvog raspona ocjena, i slazem se s torom, kupnja ovog kulera nema logike ni za koji procesor i ni u kojoj situaciji.
Mislim da nije. Sustav je zastario; a i kad se radio, kreator je očito imao nešto drugo na umu. Bude novi sustav.

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Koliko god ovo bilo možda nisko, recimo ja nisam zadovoljan s ocjenjivanjem zadnjih godinu dvije sigurno. 80% tesiranog hardvera dobije iznad 85% ocjene i/ili Recomended/Grand Prix ocjenu. Mislim ono, nije moguće da je sav taj hardver toliko dobar. Treba ocjenjivanje pooštriti jer sve te preporuke nemaju smisla i težine. Tako da apsolutno podržavam
Uvaženo. Za ostalo se trebate obratiti upravi, ja sam tu biciklom

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
U vezi testa pasti, mene recimo zanima koliko bi loša bila neka masa tipa grafitna mast u odnosu na "paste". A ako se dobro sjećam, nekad davno sam gledao neki roundup termalnih pasti i bila je usporedba sa zubnom pastom, i rezultat je bio iznenađujuć
Eto, probat ćemo i zubnu pastu...još koja želja?

Citiraj:
Autor Drvoje Pregled postova
BTW na ovaj citat "Dakle, radi se o aftermarket hladnjaku koji je lošiji od Intelovog stock hladnjaka za gotovo 5 stupnjeva. I to smo doživjeli." - sam odvalija.
Razer je offline   Reply With Quote