Članak je ok, ali je malo fulana cijela tematika testiranja
Rhea, imam ju doma, na i5 4440
nije uopce bučna i s razlogom sam ju metnuo na proc, za navedeni procesor je odlična, smanjila je temperature cc 15C i pošto ima 4pin konektor samo se u biosu metne silent mod i komp je nečujan. Normalno da je bučna kada ide na takav procesor za koji uopče niti nije namjenjena

Nije potrebna na haswellu al opet nije ni loša na njima...
Zalos, nemam ga, ali po nekoj mojoj logici, tko bu takav proc na tim taktovima metao u htpc, tj kako ga uopce bude metnuo?

Mislim da navedeni uopce nije za nikakvo ocanje i ja bi ga testirao sa nekim AMD-om jer mi više vuce na taj tip hladnjaka, na nešto poput AMD APU serije. Kako bi onda se ponašao? jer, amd hladnjaci su bučni i on je prava zamjena za njih a ne intele
Raijintek je fulao kod rhee da nije metnuo podrsku za amd, jer bi lijepo tako zamjenila hladnjake tipa Spire Kepler i lijepo bi se upasala na 750k/760k/itd... Dok je kod zelosa fulao to što ga je radio i za intela, to je trebalo po meni napraviti samo za AMD
p.s. da li ste bacili testove sa drugom nekom pastom? da li ima neki test, da se vidi kakva je pk1?