View Single Post
Staro 24.04.2014., 22:00   #2091
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Evo jedan lagani update, nakon više od dva mjeseca koristenja.

I dalje sam jako zadovoljan uredjajem. Nema laga ni zastajkivanja a sustav je nedirnut otkad je dosao.
Svako malo izlaze updatei za bitne sistemske aplikacije (kontakti, kalendar, galerija, kamera, mail, theme center, itd...) tako da Lenovu skidam kapu sto se tice azuriranja. 4.4.2 update je takodjer spreman i vec kruzi po ruskim forumima ali ga se zasad ne usudim stavljati da ne sjebem setup (a treba mi mob ).
Tako je i jedan update rijesio fokusiranje kamere koja sada fokusira i slika trenutno. Jedini minus kameri sada je relativno osrednji video capture prilikom low-light situacija.

(Copy-paste iz prvog posta posto ga ne mogu editirati):

Cons:
- Notification LED slabije vidljiv od LEDova nekih drugih uređaja (LG G2 napr.) i ne reagira na ne-integrirane appove (softverska greska, bit ce ispravljena)
- Kamera u nekim slučajevima malo "poludi" i ne fokusira kako treba (opet vjerovatno softverska greška) - ispravljeno u nadogradnjama
- Pojedini Lenovo appsi duboko integrirani u sustav i ne mogu se maknuti bez novog ROM-a (Lenovo Safe Guard napr.) - Lenovo aplikacija nema puno i uopce ne smetaju
- Vrlo malo opcija glede lockscreen-a (nema kratica od ne-sistemskih appova na lockscreenu, nema notifikacija, nema "svajpanja" lijevo-desno za widgete)
- Nemogućnost prebacivanja 3G modema da radi na drugom SIM slotu kroz postavke(kao napr. kod Samsung Galaxy S4 Mini Duos i9192), nego se moraju SIM kartice zamijeniti da se dobije 3G na drugoj kartici.
- Nema NFC
- Nema wireless charging
- Nema LTE
- Samo 16GB memorije,nema microSD utora
- Dosta velik - navikao se na velicinu, mob je sad taman.

Trenutno, cijena na Etotalk mu je 290 EUR, sto je 100 EUR manje nego prije dva i pol mjeseca kad sam ga ja uzeo. Za te novce se definitivno ne moze dobiti bolji i kvalitetniji dual SIM mob trenutno.
Definitivna preporuka (ponovo) !

Zadnje izmijenjeno od: Matta. 24.04.2014. u 22:10.
Matta je offline   Reply With Quote