Citiraj:
Autor 1v@n
Tražim nekog tko mi može pomoći sa sleevanjem kablova, a da je iz Zagreba. Nije mi baš oglas za tržnicu pa ću radije ovdje pitati.
Napajanje je modularno, a kablovi se spajaju na njega preko standardnih 6 pin i 8 pin ATX konektora pa je cijeli posao dosta olakšan već u startu za nekog tko ima potreban alat i znanje.
Čekam da stigne kućište pa da izmjerim koliko su standardni kablovi predugi i koliko imam viška molexa i SATA power konektora. Nakon toga bi nabavio konektore, pinove i žice, pa mi onda treba netko tko ima alat za krimpanje pa da napravimo nove, kraće kablove.
Mogu li se igdje kod nas uopće pronaći potrebni konektori i pinovi? Tražim po chipoteki i ne nalazim baš. Zašto kod nas nema nešto kao Neuhold...
Ako ima netko zainteresiran za malo posla uz naknadu nek mi se javi.
|
Ima u Osijeku u
Electronic Centru nešto pinova i konektora (Molex konektori, i pinovi za ventilatore, ovi ostali pinovi nisam siguran šta su) ako ti to šta pomaže.
Puno sreće s planom, ali ja se ne bi upuštao u to i ovo uopće nije "malo posla uz naknadu" već dobrih nekoliko sati rada i za nekog iskusnoga.