View Single Post
Staro 24.04.2014., 00:37   #4748
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor nathan.fake Pregled postova
za ostale nokia aplikacije (noka camera, itd) postoje razni proxy hackovi... koji trenutno ne rade (kolko mi je poznato, al nek me neko ispravi)?!

Radi sve, ja sam neki dan vracao svoj telefon sa ruskog roma nazad na tvornicki rom koji dolazi sa Huawei W1 u teletini, zakasnio sam jer dok sam prefleso sa ruskim romom vec je MS obustavio nadogradnju na 8.1 za sve telefone koji su javljali 80183309 error pri nadogradnji. Inace ide 8.1 na W1 samo eto, tko je brz bio pa apdejto sa ruskog roma, ja zakasnio

Kako sam vratio nazad tvornicki rom tako sam naravno odmah i aplikacije nazad vracao pa tako i HERE Drive + itd... skoro sve sto ide na nokia tel. ide i na W1 ili htc ili bilo koji non nokia. Treba vam Fiddler i onda treba editovati "Rules" i sejvati to pa ponovo pokrenuti i vrlo je vazno da je racunalo na kojem se Fiddler pokrece i telefon koji skida aplikacije preko WiFi da su na istoj mrezi.

Rules se edituje da se ime telefona koji imate ubaci umjesto nokia navedenog u rules.

Naprimjer:

Code:
// Replace oemId=HUAWEI with oemId=NOKIA
    oSession.PathAndQuery = oSession.PathAndQuery.Replace ("oemId=HUAWEI", "oemId=NOKIA");
I tako svagdje u rules gdje pise nokia.

Proxy se u telefon unosi klasicno s time da pod IP ide vasa IP od mrezne na kompu a port je 8888.

Evo ove 3 aplikacije su sve za Nokia telefone a i cameru sam instalirao isto i radi sve osim manualnog fokusa.

Dakle sve ovo radi na 8.0 a sad dali ce raditi sa 8.1 neznam, nisam stigo apdejtat na vrijeme

silver_tip je offline