View Single Post
Staro 23.04.2014., 20:02   #37867
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
4 mušketira, mast, znoj i suze

elem,

pero i zaKrpa (haro crni HT-sa dropa) krenuli Lojnščinom, ja Leustekom...javio Danijelu i on gore uskočijo. Prvi dio Leusteka nisam išao oko straćare već poguram onaj breg i onda okrenem levo na vrhu i preko drveta prenesem i poludesno se spojim na singlicu iza straćare pa dalje oko bunkera Robinzon Kruzoa i samo pravo. Al je sada već vegetacija lepo krenula, pa bi valjalo razmahat se tamo sjekirom, sve zapinje za vizir kacige...šinove...dobro takav mi ruksak, al opet...granje štrči na sve strane. Ako Nik ne stigne prije sjekiricom, bum ja u Maju dok sam na go.

Od Adolfovca gore posle križanja sa cestom ima gurkanja cca 100m dužnih, zbog blata, ostalo je lepo vozljivo.

Lagano u lOOgarnici i dgv 18-20. zaKrpa mi celo vreme do malo pre Njivica puhao za vratom, momak trenira za Brus Lija i vidi se kako mu je 13-15kg željeza mala maca, kad može da baca ljude od 80kg k'o Mujo burek.

Ulazimo u kanale i na onom delu ja uskačem preko kamenja, on prati liniju i patuljci mu ufate zadnji točak i lagano se skotrlja k'o mačka...nisam vidio, ja bio napred ali sam prepoznao tetovaže po odjeći...i sad meni pada još jedna ideja (maaajstor): reko idem videt dole kako po mokrom Hans se lepi na kamen? Ulazim u foto-finiš i sad dolazi ono kamenje sa kontra nagibom-prvi je mokar ali grbav i biram skroz desnu liniju (bilo me vuna) a kad mi se na obzoru pojavi k'o fatamorgana kamen u kontra nagibu, površina ravna ko zemlja, cakli se, oznojio se ko kosci u podne i ja se pozicioniram skroz levo da ga od vrha probam skinut kad ono fijuuuu kolko sam dug i širok na levi bok zalegnem. taHman je bio kraj pa mi se nije dizalo brzo, odležo sam malko, Bogu hvala pa imam one čehla sa bočnim jastučićima (veli Danijel da se u njima mogu komotno i zapalit ). Prašina dole, kez do uva i gaaas.

Škola:

1. nećeš majci sine više takve kamene gazit po mokrom k'o po suvom

2. na masu mjesta sam primetio da osim standardno smeđe boje zemlje kad je vlažno ima i crnih oaza. Ta crne mrlje su ko neki ringišpil, uđeš unutra ono te smixa i izbaci đe ga volja...još je dobro kad ti je samo zadnji u tome, ali kada prednji točak uvati, e tada sam se znojio. Nakon konzultacija sa šumskim forenzičarem Saletom otkrio mi je da je to neka mast tj. to je primetio kada pere bajs da ima mjesta koje treba krpicom skidati tj. ne ide samo dole sa šmrkom i da je pod prstom masno. Ja imam jedno zasad objašnjenje: kako šumarija naveliko dela okolo, to patuljci im izvlače naftu iz strojova i onda kad nose u kantama okolo to im se prosipa jer bježe pred planinarima, bajkerima...otvoreno je pitanje samo za šta im to treba?

...drugarski se pozdravišmo i k'o rakova deca, ja na Slavu za Đurđevdan, momci k'o momci...odoše ašikovat

0 killed today, God

fotoalbum: 1 i 2
Irvin je offline   Reply With Quote