Citiraj:
Autor Goranbm
Molio bih ukratko nekakvu usporedbu Note 2/ Note 3/ LG L2 ?? Neke najosnovnije prednosti i mane, te omjer cijene i "kvalitete" ??
|
Note 2 i 3 su ista stvar.
Meni je recimo N2 super radija, vrlo brzo i sve, N3 sam isto ima neko vrime i ista je stvar.
Razliku u rezoluciji uopće ne vidiš osim ako ne pixel peepaš sa vrlo sitnim fontom, ali to nikad nećeš raditi u redovnom korištenju.
Baterija je isto slične trajnosti, stylus je bolji jer ima softverske dodatke i mekani vrh koji je lipši za pisanje od tvrdog na N2.
Zadnji poklopac na N3 je obična plastičetina i nemoj da te uvjere suprotno, to nema veze s kožom ili čak falšom kožom. Oni fejk šavovi su takav trash da to nije moguće

Rubovi su isto osjetljivi na ogrebotine kao i na N2 tako da ti je ovako i onako preporučeno imati neki TPU case i onda ti je svejedno koji mobitel imaš.
Tj nije jer N2 ide za 1000-1500kn manje od N3
G2 je ok, ali to je ipak dosta manji mobitel od Notea, dosta se vidi razlika u veličini ekrana, iako je nazivno 5.2", zbog OSD botuna efektivni ekran je dosta manji i ne može se uspoređivati sa Noteom.
Niti jedan od tih mobitela nema pretjerano kvalitetnu kameru i sve ih ubija nosie reduction i sharpanje u JPEG-u.
Da uzimam Android, mislim da nema boljeg od Moto G-a jer te ispadne 2-3x manje od ovih flagshipova a imaš praktički istu stvar samo sa malo lošijom kamerom.