aman čoveče,
...dođem ja okolo 9,50h na parking i lagano se Vga i ja spremamo, kad ono 2 strejnđera ulete: "spiks ingliš?" Uf, reko đe me nađe...i tako mi lagano kad ono raja su inženjerci bauštelci na Plesu odkako su Francuzi uzeli aerodrom...u petak kupili bajse HT, focus i još neka marka za koju nikad nisam čuo a pristojno izgledaju bajsi. Kažu oni kako su došli u Januaru pa planinarili i vidjeli da se u to doba okupljamo kod tunela pa oni kupili bajse i odlučili se pridružiti raji. Reko, hajte z nama, da vam pokažemo...može cesta, a mi idemo plan. stazom kad će oni iz topa: "idemo i mi z vama". Reko, bujrum!
Lagano do tunela, kad tamo zekoHR (sa dropa) i Kutle kafenišu u kafani, Elvis stiže...a malko kasni Sale...reko hajte vi, a ja čekam Saleta...cuga+pljuga i krenuli u 10,29h. Javio se i Ruža da kasni...Kona bros su brzinom svetlosti otprašili, imaju neke roćkase vele...
Krenemo uobičajeno kad ono Hans kako je gripozan skida površinski sloj, kiše je bilo ovih dana i sve više nabacuje, pune gume, lanci, kazete...blataaaaaaa

, Sale nekaj mrmlja, a meni...Bože ti fala pa prazna glava, meni svejedno...šta ćeš tak'a nafaka. Kad uto stiže nas Igor (hostler sa dropa)...stižemo do prvih klupica kad eto Ruže...vozimo, pa hodamo, pa guramo...i ono kod prvih klupica sleću francuzi nazad, grlimo se i ljubimo...vele "za danas dosta"...došli su do Adolfovca i rikverc...
...eto i kiše kod novih stepki...sve uz pjesmu i dobru raju i heto nas u 12,20h u lOOgarnici. Imao sam osećaj da se ceo dan vozimo...gore, raja+graja, sreli Zlayu i Crocusa...oni na 18-20 (+Ruža) vele a mi na 57icu...gas, kočnica, gas...Saleta ja fato, i posle makadama nema Igora i Elvisa, oni produžili po gipsu (kako Igor nije duuugo vozio pa nezna)...mi gore na livadi romantika, blata do ušiju, Sale vozi bez naočala...kad ono nema Kutle, nema Vga...čekamo...ali nema ni momka zekoHR...a ja nisam uzeo mu broj (jaooo belaja, opet sam pogrešio)...Elvis se javlja na mob da je već kod kola...dolaze Kutle i Vga i vele da su ga zadnji put videli posle korenja taHman na početku makadama...cviko je gumu na 3 mesta...nema vazdušnu, vratim se ja, uduvamo je i veli on da će cestom a mi dalje gaaas-kočnica. fijuuuu
Meni se jaaako svidela vožnja zbog sklizavine, zapravo tek u ovim uslovima mora celo telo da radi, a to je ono što u zadnje vreme fatam tj. da imam dobar body-language na bajsu. Kad je suvo, možeš i da ko cigla voziš...a ovako nemere...
škola: na onoj strmini posle ceste kad se ide ravno niz breg, a ne levo po singlici, sam kako je bilo sklisko prebacio se skroz na zadnji točak i skonto da nije dobar položaj, jer sam u tom momentu svu težinu imo nazad, tako da me je zadnji kraj počeo prestizati, na vreme skonto (znam i meni je čudno) i malko se povratio prema sitzu i vratio u normalu.
Patuljci su se okomili na zekuHR ali ih je samo otres'o par puta i zdravo đaci, tako da 0 killed yesterday. Nema loše vožnje, ima kraća i duža
Ko ide na breg ovih dana, obavezno oko straćare, onaj donji dio nije vozljiv tj. blataaaan.
EDIT: oproban i u mokrom, blatnom, skliskom: Hans je guma.