Citiraj:
Autor Baja 001
Meni je prosa apgrejd na par laptopa
|
Meni je suma sumarum danas oduzelo dobrih 4+ sata zezancije. Em sto se 2+ sata downloadalo jos se pola sata isntalirao i vracao na 8.0 jer upgrade na 8.1 nije uspio zbog 0xc1311.... errora a nakon toga su mi jos i driveri od nvidie osli kvragu i rapao se nvxxxx64.dll koji je nakon ulaska u windowse prijavljivoa gresku. Htio sam napraviti system restore (da nemoram vracati image sa Acronisom) ali krasni 8.1 update je pobrisao SVE system restore checkpointe tako da ni to nije vise radilo - krasno  . Ponovna instalacija drivera bi samo rusila windowse nakon cirka 45 sekundi i nemoguce je bilo instalirait nove, niti clean install nije radio. Onda sam se zezao sa brisanjem drivera i sve dok nisam iz safe moda pobrisoa sa DDU-om (Dispay Driver Uninstaller) nisam mogoa instalirait nijedna Nvidia driver a postojeci je bio pokidan - beskonacna petlja  .
Ono bas sam se lijepo "zabavio" i vratio na 8.0, ali bar sam sad pocistio komp od nvidia drivera, instalirao zadnji WHQL i saznao da nece biti nist aod 8.1 za mene (ovo je prvi put u 3 mjeseca da sma imao malo vreena uopce se upustiti u to pa mi nece toliko "falit" tih 4-5 sati provedneih u backupima, i restoreima danas)  .
Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 19.04.2014. u 22:41.
|