View Single Post
Staro 19.04.2014., 17:19   #940
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Mislim da se i kabel, a ne samo optika, stavlja pod brzine >100mbit.

Izgleda da oni dobivaju pare samo da napišu nekaj, a niš ne čitaju. Prije sam imao jako ugodna iskustva sa podrškom preko Fejsa i Twittera (nema čekanja pol sata na telefonu) i sve su mi brzo rješavali.
Ali sad koma. Triput su me pitali koji paket hoću iako u skoro svakoj mojoj poruci piše što hoću. Kad su mi rekli da trebaju uvest i telefon otišo sam se malo prošetat.

Izgleda da moram skupit sve operatere. Svaka poruka - netko drugi.

Fran:
Pozdrav!
Kako mogu naručiti Ultra MAXnet paket - nemam fiksnog telefona za unjeti u online formular?
Također, ima li kakvih novosti o ukidanju 250GB paketa prometa?
Hvala.

Hrvatski Telekom:
Frane, pozdrav! Zainteresiran si za Ultra MAX paket ili MAXnet mini internet? Nemamo dodatne informacije o ukidanju 250GB paketa prometa. martina

Fran:
Pozdrav. Upit još uvijek stoji za Ultra MAXnet paket od 100mbit. U zgradu je uvedena HT optika.

Hrvatski Telekom:
Koji od Ultra paketa na https://www.hrvatskitelekom.hr/paketi/ultra-max te zanima? Molimo te da napišeš svoje podatke i potpunu adresu te radi li se o novoizgrađenom objektu. Anita

Fran:
Još uvijek upit stoji za Ultra MAXnet sa doplatom za 100mbit.
...adresa....
Radi se o starom objektu, no HT je prije par godina proveo optiku po zgradi i iznad svakog stana stoji kutija za uvođenje optike u stan.

Hrvatski Telekom:
Fran, imaš li već fiksni broj? Ako imaš napiši nam ga pa provjerimo. Nika

Fran:
Kao što sam rekao, fiksni broj nemam već par godina otkako sam na Bnetu, a ne bi ga htio placati ni kod HT-a, zato me zanima Ultra MAXnet.

Hrvatski Telekom
U redu, provjerit ćemo dostupnost pa se javimo.
Borjan

Fran:
Hvala.
Pozdrav, jeste li saznali išta?

Hrvatski Telekom:
Pozdrav Fran, isprike na čekanju. Na tvojoj adresi dostupna je usluga putem optike, tako da možeš zatražiti Ultra MAXnet paket. Filip

Fran:
Kojim putem mogu najlakše/najbrže zatražiti Ultra MAXnet paket, preko online formulara ne mogu jer nemam fiksnog telefona?

Hrvatski Telekom:
Fran, možemo mi ovim putem unijeti zahtjev, ali bit će potrebno uključiti i telefonsku liniju. Reci nam, za koji paket si se odlučio? https://www.hrvatskitelekom.hr/paketi/ultra-max
Eva

Fran:

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 20.04.2014. u 15:50.
IcyTexx je offline   Reply With Quote