View Single Post
Staro 19.04.2014., 06:49   #37839
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Hans je guma.

jučer smo furnuli 18-20 (Ruža, Ante i ja, a kona bros na 9-ku, Darac je u pogonu NN) i nisam dosada probao ništa bolje, a nije ni čudo kad sam dosada vozio od dna piramide: Smart Sam, Nobby Evo, conti rubber queen blackout chili prote...

Dampfa sam napred stavio u trailstaru, evo, SS a nazad queen u 2.2, s tim da sam jučer išao malko sa više gasa da oprobam gripoznost i u par navrata mi je zadnji kraj više bio u zraku nego na podu, e sad kontam da može biti više razloga: a) prepumpana guma zadnja ili b) shock sa previše otvoren rebounda ili x)

To mi se pokazalo na onom početku kad ima onih bumpova i ja izletim, poskočim i po prednjem točku a zadnji kraj moram nogama stiskat dole svako malko...očigledno neka moja kriva tehnika...pomoć dobrodošla...pa sam onda izduvo malko gumu ali nije više bilo takvog terena pa nemogu reći da je upalilo sa vazduhom...

Jučer su me patuljci na usponu stizali svako malko i hteli se dočepati lanca ili žbica, 3x mi lanac kad prebacim u 1. spadne kod žbica (trebam graničnik namestiti)...umrljali se kona bros i ja k'oda smo ćumur šakama tovarili, fala braćo

Na spustu su u desnom zavoju na hrpicu nakupili iglica od bora i to prekrili zemljom i naravno da su me minirali...lagano spuštanje u desno...prašina dole i gaaaas. Nikada nisam opuštenije prošao onaj kamenjar kao jučer, nigde nisam klizno prednjim a namerno sam vrludo da vidim kako se lepi Hans. Sve se mogu niže spustiti u zavojima, to je čudo a i lakše mi je valjda zbog placeba na gumu...

Na usponu se malčice oseti da je jači trening za noge, obe gume su po 760 gr...ali vredi svake kapi znoja

vozdra raja

Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 19.04.2014. u 14:21. Razlog: fali slovo
Irvin je offline   Reply With Quote