View Single Post
Staro 08.12.2002., 00:49   #13
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
A evo i mene da i ja nekaj kažem Malo sam se smirio u zadnje vreme!
meni je isto smrzavalo nfs hp 2 na 8500 le ali kolko sam čuo u readme datoteci piše da igra ima probleme sa 8500. Caka je navodno u tome da postavke detalja moraju ostat defaultne. No kolko vidim sljedeći tjedan izlate novi katalist 2.5 oficijelno, iako se ih već sad može skinut, pa će ispravit taj problem.
Ono kaj sam ja htel reč je da mi je defitivno blesavo instalirat nove drajvere samo zato kaj jedan igra ne radi, a po meni novi NFS HP 2 je totalno sranje od igre i ako me bilo tko pita mogu mu nabrojit barem 10 boljih arkadno nearkadnih simulacija vožnje koje imam doma. S druge strane mislim da je kriv EA jer su igru prvobitno razvijali za PS 2 i tamo radi daleko bolje, a gle kod PC šteka sa 8500. A kad pomislim da je 8500 već više od godinu dana na tržištu onda stvarno ne bi smjelo štekat.
A s druge strane ne mogu se složit da ati ima loše drajvere. Još jednom ponavljam zadnja katalist serija je vrlo dobra i stalno izlaze nove verzije drajvera tako da se svi eventualni problemi brzo isprave.
pinsla je offline   Reply With Quote