View Single Post
Staro 18.04.2014., 12:24   #408
šokre
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Psycho Pregled postova
preciznost nista novo iskreno, g9 mi je nekako precizniji kada mi treba preciznost creepova u doti ili hon-u. sa g700 cesto znam fulati za par mm, a to mi je dosta vazno. sada netko moze spomenuti DPI i usporedbe, ali koristim istu podlogu 4D steel već godinama i to je moj osjecaj.

upravo razmisljam dati u bubanj ovaj g700 i uzeti neki drugi mis. samo ovaj put ide prvo test negdje, jer me ovaj mis razocarao za gaming totalno.

prvo sam sve svodio na to da se samo moram naviknuti na mis, da ce biti bolji pogotovo sto imam veliku ruku a g700 je veci mis. ali na kraju, g9 mi je jednostavno bolji.
Hmm... uzeo bi neki wireless miš (g700/s sam mislio) ali sam probao ovaj performance MX i katastrofa mi je. za FPS ili brže igre ne valja ništa.
Čak do te mjere da mi je muka pogoditi onaj X za zatvoriti tab u browseru - vidim da mi bježi kursor od miša (imam 1440p monitor al opet nije tak sitno).
OK, g700 ima drugi senzor i gaming miš je ali ne znam dal je u rangu deathaddera.
A DA mi je A1. Malo se ofucao, ona dva side klicka nikad nisu ni radila kak treba ali preciznost je na vrhuncu.
S tim da prije nisam koristio nikakvu podlogu na stolu a sam imam onu steelseries platnenu (koju sam kupio zbog MX al nije pomoglo)