View Single Post
Staro 13.04.2014., 21:10   #37809
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
raporat

elem,

danas nas se cela eskurzija sastala pa smo za 1. đir uzeli 57icu. Došli nam i prvaci iz Dugog Sela...5 glava u autu, a na svakom visi neka medalja, čuda od ljudi. Nas 5 kad se skupi, samo vise lančići i minđuše .

Krećemo od 1. postaje kad ono posle prvih dropova mateju ode guma...gledamo se...veli Domzy: "mi ćemo to menjati...", a nas svrbe tabani za 2. vožnju i na bus pa smo ih izljubili i gaaas: Sale, Brane (mislim da se tako zove-momak na reignu plavom), Herci i ja...i gaaaaaas i to NN. Vum, vum i eto nas kod dione...Sale i ja, pogled na sat kad ono 13:42 a bus kreće za 8min i fiju cestom do dole, kad ono već u busu Mic i Ruža + 3 dh momka (glory,trek i ironhorse) + Brane već dole...on skreno kod switcheva desno da ne ide na stepke...Zovem Hercija, a njemu pakne na kraju i ode doma...Sale uleće busdžiji na već opisan onomad način i pakuje se 8 bicikala u bus+raja...e veselo beše, sve do cca 8. zavoja a tamo belaj: honda crv na boku, čovek uklešten...ker unutra...krv...pa smo čekali: hitnu+policiju+vatrogasce+hak i tako smo okolo 15h bili kod lOOgarnice i taHman krenu kišica...i počnemo mi bacat bureke kako će sada biti mokra 18-20 pa ćemo lakše voziti jer smo se ganjali po 57ici...stigli mi do Puntijarke uz kišicu po cesti...i nakon cca 100m nadmorskih suvo ko barut i samo gaaas, Sale je bio zec...patuljci odradili hondu pa su nas pustili...i heto nas dole u komadu, God.

0 killed today, a čovi želimo brz oporavak
Irvin je offline   Reply With Quote