elem raja,
dns opet 2x: prva fura 57ica: Shoshy, Kutle, B0rkO, Herci, Petar dinamitaš i Darko podsused, a onda smo 3 mušketira na 18-pilana ošli: shoshy, herci i ja. Herci da vidi nekaj novoga, a ja da posle vožnje s Davorom proverim linije i naravno da sam i fulo, skoro svaku

.
Patuljke su Darko i Pero probudili na samom kraju kod switcheva 57ice, a Kutle je skokno na 1. kikeru onom jumbo, aferim jarane.
Kako smo kasnili tj. 5do13 bili kod Dione onda smo o'šli do one stanice na cesti kod tunela i mene su gurnuli da ja skačem pred bus, kao ono ti si sa Saletom pa imaš neki onda moyo...i napravio ja onu motu, znate kad vas u čaršiji sretne malac sa facom "daj čiko kunu", e tako sam i ja isfuro+kez sa pomozi Bože i upalilo, cener po bulji i vozi Miško...čuvali smo bicikle da se ne ogrebu

.
18 standardna i kad kreće Pilana: kako smo probudili patuljke posle ručka...idem ja na nož i znate one zavoje na recimo početku sa kontra nagibom i to onaj gde ako nabereš brzine samo kliziš prema dole na levo...a onda ide još više levo i u sredini je bukva pa ide desno...kao S zavoj...i klizim ja prema bukvi, mjerkam ja nju: i nije tako debela, al je visoka i kontam da ako je visoka preko 20 metara, a jest, onda ako ja nju udarim ona će se savit k'o i svako normalno biće jer je uska cca 30 cenata...imo sam i drugu opciju, a ta je da puknem biciklom u nju ali pogodite šta sam ja izabrao, pa naravno k'o i vi, neću da grebem bajs i marnem ja nju desnim ramenom da se savije, a ona ko mrtav konj: ni levo ni desno...ni trepnula nije...još ja nju laktom za kraj...i ostanem na bajsu, sa kuglicom na vrh ramena i evo sad stavljam mokre krpe da mi grba do sutra ne naraste. Bogu hvala pa imam mesa+špeka okolo pa nije došlo do kosti, samo se krv promešala

. Mislim si ja, e s tobom više neću imat posla...pih, a baš volem bukve
Dobro je, nek je glava na ramenima pa makar i prazna
Filmić (specijalni efekti i mjuza, ipak je ovo 2.): 57 ica sa Crocusom napred, ma to je simpfonija kad imaš takve vodiče (patuljci mu guraju točkove na 5:55):
http://youtu.be/58NI-XdNFcE
Predlog: ja sam konto da na kraju kalendarske godine onaj ili ona koji/a skupi najviše zvezdica i wow-bodova dobije od raje gajnc novu gumu do iznosa od 300kn po ličnom izboru. Kako nas ima mnogo, kontam da nas ima 20-30 koji bi sudelovali tako da bi po glavi bilo oko cenera...
Znači, filmedžije da po ličnom izboru objektivno kod slaganja filma daju wow efekte kada ufate zeca (čoveka kojeg snimaju)...i to se sabere. A vi informatikeri napravite neđe google docs gdje se upisuje, da možemo navijati
EDIT: sjutra, nedelja, 11h tunel. ringišpil, bujrum 'ko mere!