View Single Post
Staro 06.04.2014., 20:42   #37772
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
kako smo dohakali patuljcima :)

elem,

uspon k'o uspon...gore srećemo Saleta (kona process)...ćaskanje i kao šta ćemo za 1. rundu: furnuli 57icu NN, pa bus i 2. runda 18-20 i to NN. Nemoram ni da spominjem Saleta i to kako nas je 6oricu uguro u bus (Kutle, Elvis, Sale, Sale2, Ruža i ja).
A sad priča:

- kako je s nama išao Sale2, to je onaj buraz kaj može kad digne ruku krečit plafon bez da istegne vrat, tako su se patuljci bukvalno pred nama kakili u ...ne u gaće, već onako po lišću, granju...gde god su stigli od opšte bežanije i to su od muke proljev imali...
Uđemo mi u bus kad ono nešto dismr...i svi baciše se na Elvisa, ja šutim, meni svejedno, mislim šta ćeš: nije ni'ko od smrada umro...i iskipamo se mi kod Snježne Kraljice kad ono meni na downtjubu onako svježa fleka cca 10x5cm žute boje...Elvisu po kotaču smjese, a kad sam došo doma i skinuo patike i po đonu sam ga ulepio. Očigledno je da je morao doći ne'ko über impozantan popust Saleta da bi se patuljci primirili...also 0 killed today, a da je bilo NN, bilo je.

levelUP: danas sam samo prešao preko kamena da ga osjetim i to po levom rubu vršnog dela, bez da sam skliznuo, a sledeći put bi se mog'o i na vrh popet pa samo hop...

@Sile: eto drugi put probajte Saleta2 unajmit

živi bili i VELIKI porasli (nema druge)
Irvin je offline   Reply With Quote