View Single Post
Staro 05.04.2014., 20:29   #3345
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Trebam pomoć sa problemčićem.
Naime, pokušavam listati jedan item na ebayu. Prvi put prošlo sve bez problema, listao item, tip kupio preko "Buy it now", platio u roku minuta, ali kasnije se predomislio. Lijepo pitao mogu li mu frknuti refund i riješili mi to.

Sad probam relistat item i kaže:

Citiraj:
To keep eBay safe, eBay reviews the accounts of members who are actively selling with multiple user IDs. While your accounts are being reviewed, you won't be able to sell with any of your accounts.

To begin the review of your accounts so that you can start using eBay again, Call us to speak with an eBay Customer Support agent. Please have a list of all your eBay user IDs available

We'll review your accounts and get in touch with you to let you know when you're able to sell on eBay again or if we need more information.
(ista stvar je i kad pokušam listat novi item).

Otišao u postavke i vidim da mi je Selling Limit 0 Itema i 0.0$
Otišao na - "Request higher selling limits".
Došla poruka da je prema mojoj aktivnosti i inoformacijama na ebayu zaključuju da je moj ebay povezan sa još nekim ebay userIDom (neću ga pisati sad tu), i da imam prekoračeni limit itema na selling listi, no kaj je najbolje, nemam dva accounta, a i prvi put čujem za taj userID

Kad idem na support, kaže mi da ih u vezi toga nemogu kontaktirati već da jednostavno moram pričekati da se stvar razriješi, a to se meni ne da. Netko sa nekom dobrom idejom za riješavanje situacije?

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote