05.04.2014., 12:48
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Autor Okruglica
Ja svoj ruksak uredno perem u perilici i nis mu nije. Sinoc ga opet izvukla iz perilice i ko nov je.
Btw, svi oni koji su prosle godine vozili zelenu magistralu i spustili se jednim kratkim dijelom prema slapu Sopot i onda naglo desno u sumu, pa sve do Gornjeg Vrapca, vise to nece moci. Naime, upravo sam se vratila sa zelene. Krenula uzbrdo, umrla do gore, spustila se po makadamu i kao skrenut cu u sumu inapokon malo uzivati, kad ono ooooogromno stablo palo preko stazice.
Nis, obzirom da je veliko, morala sam se provuc ispod njega i povuc bajk i kao...mozda ce biti bolje dalje. Taman sjednem na bajk i krenem kad ono hrpetina drveca sruseno i to jendo na drugom. E tu bih tesko i pehaka, a kamoli sa bajkom. I tako ja uzmem bajk u vidno  stanju opet natrag ispod drveta i opet uzbrdo sve do zelene i spust po ruznoj cesti. Jos je i vjetar puhao pa nisam ni brzine mogla nabrat vise od 60 na sat.
Na Glavicu mi se niej dalo ic jer mi je jedno razocaranje dosta za danas.
Eto, samo da znate da se ne isplati ici tamo.
|
Hvala za info.
Mozes se od Tucmana spustiti do onog odmorista iznad Gornjeg Vrapca, mislim da su skretanja lijevo, lijevo, desno, ali nisam 100% siguran. Iako, spust prema Gornjem Vrapcu je bio unisten od vode tamo pred zimu tako da ne znam kako je danas.
Ovo sto je danas palo, to je sutra sve upijeno pretpostavljam?
|
|
|