View Single Post
Staro 04.04.2014., 22:38   #37759
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
raporat

elem,

danas smo 3 mušketira: Herci, Zemo iz velike gorice i ja odvezli kombu. To i nije velika novost ali ima novi momenat na kombi:

1. patuljci očigledno sklapaju sebi bajs i opremu-danas je Herci menjao gumu i nestao mu je poklopac ventila (već imaju banetov sat, baraccudine naočale, saletovu žbicu, neki dan su pokušali Mateju istrgnut dropout i zadnji menjač )

2. Kako im to očigledno sporo ide, jer smo mi viša bića, danas su krenuli prodat balvan na pijacu i to šumarima koji izvlače debla i to su taman posle stepki i strmog+brzog ulaza na zavoju pustili taj balvan i olfo otišli na gablec kad ono mi uletili na ovo...ja sam išao prvi, na vreme levo izmanevriro...vik'o...pa smo ga uklonili.

3. onaj dio kombe koji je dosada bio rocky-garden sad je dio trase jake mehanizacije za izvlačenje drva tako da je današnje stanje bilo vako
Taj dio znači nije danas bio vozljiv zbog granja skroz preko staze i stabala, e sad dali će to počistiti sve danas da bude za sjutra vozno...Bože ga znaj...hoda se sve do skoro onog račvanja...nije strašno ali izgubi se flow

Ostalo sve je ko puter, pišem se za nedelju i to 2 spusta
Irvin je offline   Reply With Quote