View Single Post
Staro 04.04.2014., 11:50   #6
mhadina
Premium
Moj komp

mhadina's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
grafa ti dođe 900kn, proc 250 - koliko je zapravo u stvarnosti takvih, ajmo ih nazvati čudnih kombinacija?

Za grafu daješ više od 100€ (manje više, ovisi o ukupnoj lovi i razmišljanjima pojedinaca kad idu u kupovinu) ako se misliš igrati, tu je jedino možeš iskoristi - u sve ostalome za home abjuzera nema razlike imao grafu od 250kn ili 1250kn ako se ne igra. Tu ne ubrajam neke izuzetke, oni su ionako u manjini i van svih tih proračuna.

Proc s druge strane se da iskoristi svugdje i svagdje, van igara i svega toga i logičnije je da ćeš upariti nekakav, ajmo odabrati i3 i grafu od 200-njak kn, tek toliko da nije integruša od intela u igri, nego proc od 200-njak kuna i grafu od 900kn kao u tvom slučaju. Tako da mi ova poanta iz članka i smjer u kojem bi to trebalo ići i nema smisla.
Ali opet, kako bi sisa rekao - to je AMD
Upravo zbog ovakvih tvrdnji testirao sam na 1080p rezi sa Pentiumčićem od G2010 (rabljeni 250kn), Z77 (300kn novo) i HF7850 1GB (MSI rabljena 800kn) uz 2x4GB ram @1333MHz u sljedećim situacijama, prateći zauzeće GPU u ab-u:

Heaven čmark 2.5, 100%
Tomb Raider čmarku na ultimate, 100%
Metro Last Light, DX11, Very High 70% max
Valley čmark 100%
Uskoro isto sa R9 290 pa da vidimo nauke ))

sori na ot
  • Ne ponizuj se pred budalom i ne budi pristran pred mogućnicima.
  • Ne budi silovit na jeziku a lijen i mlitav na djelu.

Zadnje izmijenjeno od: mhadina. 04.04.2014. u 11:51. Razlog: tipfeler
mhadina je offline   Reply With Quote