yo raja,
pošto mi se već rapidno troši mali ring vakat mi je nabaviti novi. Pogon je SRAM S-1250, Bb30, stock došao sa stumpijem fsr 2012.god. Kako će do kraja tjedna Davor naručivati s neta stvari pa sam konto da upadnem u group-buy ako ne nađem u zgb niđe. Znači do četvrtka navečer moram znati kaj uzeti...
Na malom ringu piše ovo:
24 B - V1
5211
24/36 38S1
Na velikom:
Truvativ 38t 10spd 104 bcd
Bb30
sa unutrašnje strane piše: Use 24B - V1 only
Znači meni samo treba maleni, a pošto ne kontam te brojove i slova, molim vas pomoć ako znate dali toga ima u zgb i ono što mi je mnogo važnije da bacite oko ovdje i kažete koji ide za mene:
http://www.bike-discount.de/en/shop/10-speed-429
Molim vas da mi baci neko direktni link da nebi pogrešio...fala braćo...ja se evo oznojio tražeći i ništa ne kontam zasada...nije mi bitan proizvođač samo da ga mogu okačiti gore i da je što kvalitetniji tj. da se sporo troši
Slike:
veliki i
mali
Raporat: kod lOOgarnice nas Kona bro dočekao (došao čovek kolima malko izmeračit), a jest jaran i malko ćaskali...pa je s nama išao do kućice, mi se presvlekli i Ruža i ja odvezli 57-icu...sviđaju mu se novi delovi...patuljci su skupljali ivanščice po šumi za lančiće tako da smo im iza leđa prolazili celo vreme, also 0 killed today

...ne da se može voziti NN, nego ono N na NN