Danas je Sljeme bilo puno patuljaka, ovaj put su se okomili na dijelove i postavili minsko polje na 57-ici:
- krenuli smo sa tunela: Domzy, Matej (xc velika nada kadeta), Anđelko, Sale i ja i još neki momak koji je u vrhu xc scene na crnom ghostu (naš Matej i on se utrkuju na usponu 32 ili 35 min 'ko će bolje)...kako je to sve mlađarija grizu oni prvi, a Sale i ja lagano pa u sedlo...dolazimo do prvih klupica kad ono veli Anđelko da se Mateju otkino drop-out i nogica menjača zadnjega (mislim da je xtr)...pokupio je neku granu na usponu, drž-ne-daj i eto belaja...Kako se nije mogo ss system isfurat Matej je guro do vrha gdje saznaje da će rescue team (obitelj) doći do vrha i nema za njega spusta...
...malko smo se ko gušteri sunčali i pravac komba...da se malko protresu xc majstori i na spustu nam se još jedan momak pridružuje na ht crnom cubu...kad ono posle cuksovog dropa Domzyju sealant nezakrpa dovoljno rupu...malko on naduvo i gaaas dalje...dogovor je bio da idemo na novi dio 57 ice...gripozna eXtra...ja na popravni reko...kad ono sale uparkiro
vako.
...prašina dole i gaaas...sve koske na broju i pozdravimo se sa ekipom i mi pravac na bus i gotiva do snježne kraljice pa pOOntijarka pa 18-20...kad je merak, nek je eXtra merak. Kad je u pitanju bus i Sale, tu nema ravnoga...znači on već sada se izveštio da i prije nego kaj je nekaj izustijo pošalje neke eye2eye signale i čovek još sretan što nas vidi pušta nas unutra, smije se s nama, priča o Zagorju...sva'ko po zenera vozaču i fiju...malko lovačke po busu i heto nas gore...
...kako smo 2jica, bilo je NN i taHman posle njivice i one strmine kad se krene prema makadamu nekaj klang i na zadnjem žbica saletu...precviko, iščupo i olakšo bajs pa ide ko raketa...pojeli smo je samo tako i s kezom od uva do uva idemo prema tunelu kad ono poznat čovek, poznat bajs...ali ne vozi već gura...Danijel...već ste pročitali...pozitiva kakva jest, smije se i on, gura dalje...izmahali se mi...do tunela...Sale doma...ja doma...svi u komadu...

God.
Upoznao sam danas i baraccudu, stisno čovjeku ruku...a jest jaran, nema šta.
Živi bili pa se vozali!