View Single Post
Staro 27.03.2014., 22:44   #13519
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
nije da mi nije sjela. nego sorry, ali valjda moras biti upoznat sa djelom i likom jebenog redatelja da znas sta te ceka. pa da se stignes "pripremiti" i da znas sto ocekivati i kako............

dalo se sve ovo finije prikazati, manje razbacano, pa onaj kauboj (to mi nikako nije jasno koji je on shit), sam pocetak filma mi se i dalje ne poklapa sa krajem (iako ovo sto si rekao za zivotne snove i prakticki put kojim je isla do njih, sve mi je to jasno), pa cice, pa ono, pa ovo..........

mislim da sam ispucao upitnike za pola godine. mozda da je trajalo u tri epizode (npr) bi sve ovo bolje ispalo, mislim, film je i predugacak kad realno pogledas sta si odgledao. ne znam, nije mi sjeo nikako i ni u kojem pogledu, otkud onakva ocjena na IMDBu valjda nitko ne zna .

Burko je offline   Reply With Quote