View Single Post
Staro 27.03.2014., 22:05   #13517
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
pogledao veceras Mulholland Drive

ok, komentar jos uvijek stoji - http://www.pohrani.com/f/1j/Q1/1vJPhwQR/seas.jpg

mislim, imam ja svoju neku pricu koja je sklepana, ali doslovce - sklepana. film je toliko istrzan, izrezan, nabacanih likova i scena i ponasanja i u klinac i film, pa jebote, imao sam osjecao kao da citam potrganu knjigu. knjigu iz koje je netko iz zajebancije istrgao stranice 34-42, pa 88-100, pa 112-116, i tako negdje do pun k jer knjiga ima kojih 2500 stranica.

sad malo citam o filmu po netu, kakti ili volis Lyncha ili ne, to taj oblik prikaza. njegovog izrazavanja............ daj ne jebi me. ovo je teska trzavica, pogotovo jer sam se nagledao misterija i trilera i umetanje horora u cijelu pricu nekih 8000 puta kvalitetnije prikazano. ovo doslovce je sve nabacano, jedno vrijeme sam imao osjecaj da gledam 4 razlicita filma! pa stanes jer imas vremena razmisliti, pa svejedno koji k se dogada sa ovim filmom, pa bit ce objasnjenje na kraju / pred kraj.......... klinac, patka, skoro pa nista.

uglavnom, s obzirom da je ovo stvarno prvi film za koji jednostavno moram reci da ne razumijem kako treba ono sta je pisac htio reci (jer mu je izrazavanje nikakvo), a nagledao sam se svakakvih sranja i kvaliteta, ne znam, ja ovo nebi nikome preporucio.

i zapravo sada dok pisem si malo vrtim radnju i ima smisla ponesto scena i jasno mi je otkud to i sta su htjele prikazati, ali brate mili, film je svejedno pogubljenost od negdje trece minute pa do kraja. a traje skoro dva i pol sata...............

i da, ajd ako tko ima volje, neka ga bas pogleda. pa da vidim jesam ja jednostavno los u ovome zanru ili WTF stoji. jebote, kako mi zao dva i pol sata .

Burko je offline   Reply With Quote