View Single Post
Staro 24.03.2014., 17:35   #3337
chief_wolfinjo
Guest

Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
Ja prije par dana narucio ovo. Zajeb, ha?

Uglavnom, jos sam newbie sa ebayem, dugo sam to sve "odgađao" u glavi, pa reko, vrijeme mi je da krenem sajber shoppingirat

Zasad sam naručivao ove kineske pizdarije po par $ sa free ili jeftinim shippingom (Led lampe, 3pin splitter kablove, caseve sa ajfone svojim sestrama i takve gluposti) pa cemo vidjet kad se to krene dolazit pocetkom 4. mjeseca.

Ali, također me zanimaju ove ozbiljnije transakcije, konkretno, gledam nabavit još jednu HD7950 i to Vapor-x od Sapphire-a za crossfire, jer imam vec jednu, a kod nas cu ih realno tesko nac(bila je jedna na njusci i otisla odmah). Manje vise su kod Amera, vecina ih i ne salje izvan USA,a koji salju, kad na cca 300-350$ jos zveknes PDV dobijes preko 2250kn sto nikako nije isplativo, a da ne govorim nedaj Boze komplikacije, pa nista od garancije i slicno... I jos kad citam ova iskustva vasa s Amerima, opet sam sve skepticniji, a taman sam se malo "oslobodio"
ne želim te razočarati ali nema šanse da te baterije imaju kapacit od 3000mah u najboljem slučaju imaju 1000mah. ja sam u zadnjih par mjeseci nakupovao barem 10 ak različitih punjihiv baterija iz kine. i uglavnom sve su lošije od enelopa koje već imam cca par godina... isto je zanimljivo kako od istog proizvođača jedan set baterija radi bolje od drugog seta kojeg sam kasnije naručio. zapravo me i ne čudi jer se u kini jako puno obnavljaju baterije i onda se samo preko stare baterije naljepi nova etiketa
http://budgetlightforum.com/node/26320 par slika pred kraj.
  Reply With Quote