View Single Post
Staro 24.03.2014., 11:35   #3333
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Znam da nije striktno tema, ali bilo je dosta priče oko baterija, pa bi zamolio nekoga da mi baci kakav link na sellera sa AA baterijama s kojima je zadovoljan, pošto je pola interneta puno fake sranja nikakvog kapaciteta
Zahvaljujem.
Ja prije par dana narucio ovo. Zajeb, ha?

Uglavnom, jos sam newbie sa ebayem, dugo sam to sve "odgađao" u glavi, pa reko, vrijeme mi je da krenem sajber shoppingirat

Zasad sam naručivao ove kineske pizdarije po par $ sa free ili jeftinim shippingom (Led lampe, 3pin splitter kablove, caseve sa ajfone svojim sestrama i takve gluposti) pa cemo vidjet kad se to krene dolazit pocetkom 4. mjeseca.

Ali, također me zanimaju ove ozbiljnije transakcije, konkretno, gledam nabavit još jednu HD7950 i to Vapor-x od Sapphire-a za crossfire, jer imam vec jednu, a kod nas cu ih realno tesko nac(bila je jedna na njusci i otisla odmah). Manje vise su kod Amera, vecina ih i ne salje izvan USA,a koji salju, kad na cca 300-350$ jos zveknes PDV dobijes preko 2250kn sto nikako nije isplativo, a da ne govorim nedaj Boze komplikacije, pa nista od garancije i slicno... I jos kad citam ova iskustva vasa s Amerima, opet sam sve skepticniji, a taman sam se malo "oslobodio"
Sam Fischer je offline   Reply With Quote