View Single Post
Staro 22.03.2014., 01:55   #1205
Bjelovar
Registered User
Moj komp

Bjelovar's Avatar

Datum registracije: Apr 2013
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Kakva je ovo pošast u zadnje vrijeme, samo filozofiranje a ništa konkretno
AMD A10-5800K bi trebao biti na Socket - u FM2, evo prijedloga po nofčićima:

Po meni najinteresantniji je Raijintek Themis, jedino naknadno staviti kvalitetniji vent ako isporučeni prozviždi ili Hyper 212 EVO.
hvala prijatelju. pogledat ću. kućište mi je ThermalTake Chaser A31.

nadalje, mislim da mi je proc usko grlo jer sam na ovim istim postavkama samo sa jako lošijom grafom (gt 630) imao na cod 1.1 333fps static. i promjenio sam na jaču grafu i sad imam između 160 i 240 fps-a. znam stara igrica, ko to još igra, bla bla. nemorate mi napominjat. ali po tome sam zaključio da je proc u pitanju. aa i problem mi je što kad mi je cpu na 30-80% Load-a, nekoristi mi skoro nikad 4600mhz jer je sad na toliko klokan stabilno, čak i pod prime95 testom radi na 2900-4600Mhz. i nikako da ga ustabilim. ovaj uefi bios je odvratan btw, nema pola opcija u njemu. onaj multiplier je na 46x100. C&Q disabled. nezz možda mi zbog toga zeza grafu jer imam masive dropove u frame-ovima. npr u CS:GO sa 220fps, na 95 i takve stvari. to je osjetno u igri (svi koji igraju CS znaju o čemu ja trabunjam). imam frenda radi u nekoj hardware&software development firmi pa ću ga namolit da dođe iz drugog grada da mi to pogleda. nadam se da će htjet.
aa i problem je jer sam ja jako neiskusan u klokanju, i nemam strpljenja i nije to za mene, ja samo upadnem u bios i podignem multiplier za par brojeva i toe to, a pretpostavljam da ima tu još puno stvari za napravit jelda. a ja to stvarno neznam. ima puno foruma o tome itd, al kad jednom uđem u taj bios, to je kemija za mene, ii uvijek u mom biosu bude sve drugačije nego u tutorijalu ili čak nepostojeće. poludim odma. aj hvala ljudi na korisnim linkovima
Bjelovar je offline   Reply With Quote