evo sada punim s 1A HTC punjačem i meni to i dalje izgleda nekako presporo, nemam pojma u čemu je problem, namjerno sam probao spojiti na neki šrotex punjač i šrot kabel, imao sam osjećaj da se mob uopće nije punio (naravno da je - ali užasno malo i sporo)... mislio sam naručiti replacement battery s ebaya pa da vidimo onda, ali mi se nekako ne da trošiti svoj novac (a zašto i bi?) ako ima 2 god garancije, ali servis je agram, sve me brine nekako...
EDIT: jučer sam malo pratio i zapisivao (pitanje; koliko sve ovisi o bateriji i kapacitetu?) 22:44 - note mi je bio na 78% a y300 na 70%, note sam stavio na huawei punjač od 0.5A s "huawei" kablom a y300 na punjač HTC 1A i kabel original Nokia, nakon 16 minuta u 23:00 - note je bio na 88% znači +10% a y300 na 82% znači +12
onda u 23:19, nakon 19 min - note je bio na 95% znači +7% dok je y300 bio 91% znači +9% ...znači huawei s nešto slabijom baterijom original punio se identično kao note s divljom gold battery s ebaya na duplo "slabijem" punjač, nije mi jasno pak sada ništa?