Citiraj:
Autor Sam Fischer
Eto, reći nego lucky you 
Napajanje koje sam uzeo rabljeno ovdje na forumu (Iz siga) i čovjek mi govori kako je nečujno i super, a ja ga spojim i odzvanja neki čudni polu-metalni zvuk, naravno iz ležaja ventilatora koji je vjerojatno presušio, podmazivanje nije baš riješilo problem, pa sam zamijenio vent. Ne krivim čovjeka, njemu je to možda bilo nečujno.
Prije 10ak dana sam samo odjednom čuo neko čudno zvrndanje, i naravno dolazilo je od Coolermaster 120mm LED venta (koji se vrtio na nekih 750-800 rpm)
Koš za smeće i riješeno.
Stvar je tišine, a to je jako relativan pojam. Radio bi ovaj zvrdav još 5 godina vjerojatno i to "bez problema".
A ako koristiš stock hlađenje, onda te u principu ne zanima tiho računalo i sve ti je ovo svejedno
Sve je stvar preferencija.
|
kužim, ali ne mogu reći da imam pretjeranu toleranciju na buku računala..
imam thermaltake kućište koje sad ulazi u svoju osmu godinu, došlo je sa dva stock venta, kupio sam još jedan (također thermaltake) i nečujni su do danas...
isto vrijedi i za stock fan koji sam dobio uz amd proc
Jedino što se čuje jest aftermarket hladnjak grafičke, koji ima potenciometar, pa se iznad 1400-1500rpm-a čuje buka zraka...
nedavno sam složio jedno C2D računalo sa intelovim stock hladnjakom, i iako ne sumnjam da obavlja puno bolji posao hlađenja od svog amd konkurenta zbog većeg hladnjaka i fana, također je bučniji