Citiraj:
Autor Drvoje
Daj Xulos reci jesi li ikad ima ili koristija AC F12, vidim da ga pojedinci svrstavaju u kategoriju smeće (zbog buke), a meni je jako cool  (6god. jamstva, FDB ležaj i 29kn cijena)?
Thx
|
Imao, imam jos i danas tj prebacen kod cure. Kako kazu kolko para tolko i muzike, vent ima sigurno 3 g i radi odlicno kao i prvog dana al kad se zavrti na max za moj ukus je preglasan, cak glasniji od ostalih ventova na istoj brzini. Za te novce tesko da bolji vent mozes kupiti, skines ga na 1k-1.2 k rpma i prst u uho. Sad koliko gledam ovi Enermax TB silence su odlicni ventovi. Noiseblocker eloop i pl2 su vrhunski ventovi (vjerojatno najbolji koje se moze kupiti uz airpenetratore ) al 25€ za vent je za mene ipak previse, ova dva noiseblockera koja imam su kupljeni polovni tako da nisu bili neki veliki trosak. Cougar vortex pwm su u takoder dobri ventovi za koje citam samo rijeci hvale , nanoxie i akase su ok ali su nekako " zaboravljene u vremenu" . All in one, najkvalitetnije ventove koje sad mozes kupiti kod nas su gentle typhoon, nisu bas prejeftini ali ima razlicitih brzina pa kom koji i za sto treba, 1450ka je na max po buci ravna noctui nf-p12 ali puse bolje a za cpu/radijator nema boljeg venta.Dottore je to jos bolje predocio. Slaba je kod nas ponuda ventova a iz vana se ne isplati narucivati ako neide na veliko jer je postarina strasna.