Citiraj:
Autor 1v@n
Inače sam veliki fan ljute hrane i imam dosta dobru toleranciju na ljuto. Kad sam prvi put došao tamo, već naviknut da su ljuti umaci svugdje u gradu sve samo ne ljuti, uzeo sam u zloburger feferone i ljuti umak. Iako su me 3 puta pitali jesam li siguran da to stvarno želim, naravno da nisam odustao. Požalih na polovici pojedenog. Pecivo sam morao ostaviti jer stvarno nije išlo dalje 
|
Ja strusio cijeli zloburger s ljutim bez beda. Ali fakat je bilo ljuto, za razliku od onih vodica koje recimo polijevaju po kebabima, ovo je fakat ljuti umak i to se osjeti kad jedeš i poslije jela,teško je ugasit vatru u ustima

.
Za nekog tko baš ne podnosi ljuto, bolje da uzme razblaženu verziju (pomiješaju obični i ljuti umak).
Citiraj:
Autor syss
ja još nisam bio u mekpersu 
|
Uf, to se mora probat, meni je to hamburger broj jedan u gradu. Ne mora nužno zloburger biti, nisam ni ja uvijek u formi za njega pojest (jako gladan)
Citiraj:
Autor Vuco
Došao gladan, otišao gladan i ostavili 120kn po osobi. Super koncept, fora za vidjeli, ali količina tih hambija bi trebala biti all you can eat, a ne 6-7 komada. Točno toliko zalogaja je bilo.
|
Dobro da nisam otišao tu subotu, a htio sam

Tak mi je otrpilike i frend rekao da je bilo. Ne znam, i klasični njihovi burgeri mi nisu neš posebno, čak mi se ni to njihovo pecivo nije svidjelo. 32 kn za taj burger je too much. U mekpersu je dupli burger 38, a zloburger 35, i uz to su bolji.
Ali ona pileća krilca u pikantnom umaku kaj sam naletio jednom, to bi mogo svaki dan