Rougemarin, onaj mini burger party - veliko razočaranje.
Inače tamo odem sa ekipom, double cheeseburger, 60kn + Vukovarsko pivo za 15 i to je to. Ne ostanem gladan definitivno.
Ovaj puta prijateljica nagovarala da odemo na taj mini burger party. Koncept super, ali izvedba te cijena/količina je kriminal.
Prvo smo čekali 40minuta da dođu preostali što su rezervirali. Naravno, ako netko ne dođe nakon 10-20 minuta, teško da će uopće doći, ali su svejedno držali ljude gladnima (još su nam rekli da dođemo jako gladni što je bio fail samo takav). Nakon 40 minuta dolazi za stol mali hamburger. Osobno sam mislio da će doći nešto tipa mekdonalds veličina (pa puta 6-7 i čovjek bi se najeo koliko toliko), no ovo je bilo minimalno. Jedan zalogaj i ode sve. Ne bi bio problem da sljedećih 30minuta opet nije ništa dolazilo i tako 6-7 slijedova tih hamburgera (svaki razmaka minimalno 20minuta osim možda posljednjih jer se ekipa počela buniti). Realno sam mogao razabrati 2-3 različita okusa, ali nisam gurman i općenito ne osjetim te neke posebne stvari. Na kraju, brownie sa šlagom i jagodom (mislim da je bila jagoda) - najmanji brownie ikada. 1,5x1,5cm sa malo šlaga i nečime na vrhu. To je cure raspizdilo, dok smo mi muški već bili pijani od pive koju smo popili dok smo čekali
Došao gladan, otišao gladan i ostavili 120kn po osobi. Super koncept, fora za vidjeli, ali količina tih hambija bi trebala biti all you can eat, a ne 6-7 komada. Točno toliko zalogaja je bilo.