View Single Post
Staro 18.03.2014., 13:24   #1172
dadosbcro
Premium
Moj komp

dadosbcro's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
@Dottore
misliš na Grand flex 2000rpm ili 2400 rpm PWM? Ne postoji od 2200rpm, ili barem ja nisam vidio takvog

Imam Grand flex 2400rpm PWM već par mjeseci i mogu reći da sam zadovoljan, što se tiče kvalitete izrade, nemam šta za prigovoriti...promjenio sam do sada par ventova, većinom su bili CM, imao sam par komada od xigmateka...trenutno u kućištu uz grand flex imam jedan arctic cooling F14 i ove serijske od fractala što su došli uz kućište...scythe grand flex je stvarno moćan, izgleda dosta robusnije/kvalitetnije nego bilo koji od ovih što sam imao...nisam siguran, ali mislim da je blizu 200 grama težak, u rukama djeluje puno kvalitetnije od gore nabrojanih
Montirao sam ga na venomousX hladnjak i u idile ne prelazi 900-1000rpm, na tim okretajima je tih, ne primjetim da se vrti, kućište je zatvoreno i na nekih metar udaljeno od uha...u igrama brzina ne prelazi 1600 -1700rpm i čuje se, ali ne pretjerano i nije iritantan zvuk, sve dok ne pokrenem prime95, max okretaji skaću iznad 2600rpm! i osjećam da kućištu ne treba puno da se odvoji od poda, cuju se okretaji i strujanje zraka, ali na tim okretajima FX@4.4Ghz ne prelazi 47 stupnjeva pod primeom 95
dadosbcro je offline   Reply With Quote