Ja bih išao ovim redom...
Skinuo bih poklopac di je tipka za paljenje,
Provjerio bih micro-prekidač koji pali komp i nalazi se ispod tipke za paljenje (stisneš ga rukom ili nekom malom polugicom)
Ako ni to ne daje rezultat ... probao bih ga premostiti žičicom ili nečim drugim da vidim da li se tako nešto dešava (ako ne vjerojatno je do matične) ako se tako pali onda je do prekidača.
Možeš i multimetrom probati provjeriti otpore mikro-prekidača, trebalo bi dok ga držiš stisnutog spustiti otpor na 0 da provede signal za startanje, u protivnom dok nije stisnut otpor bi trebao težiti beskonačnosti (ovo možda i nije najpreciznije zbog utjecaja okolnih otpora, ali dati će ti uvid u ispravnost micro-prekidača, za ispravnije rezultate trebao bi odlemiti micro-prekidač i onda mjeriti)
Iz mog skromnog iskustva na par laptopa sam znao pronaći situaciju da se jednostavno mehanički dio (plastikica) koji gura micro-prekidač istroši i ne može uključiti prekidač...
EDIT:
Tek poslije sam skužio sliku da je lap već otvoren

Što se tiče napona ... na čemu si mjerio? na stabilizatorima napajanja? što piše na tim elementima ne vidim na slici?
Ako sam dobro skužio SB kontrolira među ostalim i BIOS pa ako je otišao ...
Uglavnom mislim da bi trebao barem ventove zavrtiti i bez njega...