View Single Post
Staro 17.03.2014., 11:16   #5
Espejo
Registered User

Espejo's Avatar

Datum registracije: Mar 2014
Hvala vam ekipa! Al imam texas instrument čip i sve mi je radilo savršeno, ali da objasnim možda kako sam sve to valjda uspio zeznut... u kompu sam imo dva odvojena harda, na jednom sam imo samo call of duty i instaliranu integriranu zvučnu, a na drugom sam imo samo produkciju i onda sam ih po potrebi prespajao, i tak ja jednom odem malo da poubijam ekipu haha i odjednom nemam zvuka na tom hardu di mi je igrica instalirana,ono nista nula bodova ( iz device menagera mi je nestao al baš nestao Multimedia Audio Controler, i kad sam prespojio na drugi hard ni tamo ga nije bilo na totalno odvojenom hardu na totalno drugim windovsima, od onda nemogu nit uspostavit vezu sa miksom, da opet sada pojasnim vezu sa miksom, utor za firewire mi svijetli cim se spoji s kompom ali mi ne svijetli led koji označava komunikaciju sa računalom... A kupio sam si nove monitore i sad vise nisam normalan...moram čut kak rade joooooooooj!!! I sad me zato zanima koliko da to sve baš ima veze sa karticom od firewire u kompu jer ionako prodajem miksu pa mi je bolje onda kupit eksternu zvučnu i riješit se svih problema...

E i da ovo je kao onaj p.s. haha
Ak miksetu koristim ko eksternu zvučnu dali mi išta znači uopče recimo ako mi je rikla integrirana zvučna, to što mi je nesto Multimedia Audio Controler iz device menagera ili što mi je pod žutim uskličnikom UAA bus for Hig Definition Audio?
Espejo je offline   Reply With Quote