View Single Post
Staro 14.03.2014., 08:00   #336
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor ALiEN17 Pregled postova
wow... super odgovor, nisam ocekivao tako sve u jednome... sta znaci mat folija? do sada uglavnom narucivao najjeftinije od dobrih sellera? nekad su mi znale punit jaja na razlicitim mobovima...
Mat folija je antiglare i ne ostaju otisci prstiju po njoj.

Citiraj:
ja bi stavio mob u case i plus dodatno uz to stavio cepove na punjenje i audio ( trauma od prosle god, radio posao uz more, puno soli, skoro otisao micro usb od desirea i notea! s time se vise ne igram) kako ce se tesko cupati cepovi van ako idu s caseom?
http://www.netimes.com/shop/universa...?cPath=882_888
http://www.netimes.com/shop/35mm-aud...?cPath=882_888

Ne znam, evo ti iz shopa di sam uzeo dosta stvari, tamo ima tih sitnarija koliko hoćeš po normalnim cijenama, pa procjeni sam koliko će to biti ili neće tlaka vaditi stalno.

Citiraj:
kad smo vec kod rootanja... dali je jedini nacin maknuti adove iz aplikacija root? na desire i note koristim adaway ( stvarno nemam blage, prvi put koristim mob koji nije rootan)
Da.

Citiraj:
i jos jedna vazna stvar, zakljucavam screen widgetom a power mikroprekidac hocu sacuvati a i jako mi je neprakticno za screen wake up.... milijun app danas isprobo sa marketa i nijedna mi nije radila da sa volume buttonsima wakenem up screen? pobogu, za i tu, sasvim normalnu funckiju moram rootati? a necu 2 god dokle god traje gara...
Mislim da da, ne koristim to pa ti ne mogu reći, ali piše (bar bi trebalo pisati) ti u opisu aplikacije da li je potreban root ili ne.

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Nisi li ti popljuvao ebay folije kad sam ja hvalio rockymobile
Nope, ja isključivo od rocky-a uzimam već debelo preko godinu dana.